Användarvillkor
för Pita Pits lojalitetsprogram MORE App!

Följande regler och villkor täcker Pita Pit Sveriges digitala lojalitetsprogram som gäller vid beställningar och transaktioner via Pita Pits (vi, oss, företaget) app (appen). Genom att bli en användare av detta lojalitetsprogram godkänner du härmed dessa regler och villkor i detta avtal som kan komma att ändras från och till. Vi behandlar dina personuppgifter enligt GDPR och gällande lagar i Sverige, som tillägg till det är du även föremål för vår personuppgiftspolicy.

Lojalitetsprogram

Appen och lojalitetsprogrammet är enbart giltig i Sverige. Du är själv ansvarig för alla transaktioner som sker under ditt konto. Du är själv ansvarig för all aktivitet som sker i ditt konto inklusive användarnamn och lösenord. Du är själv ansvarig för att rapportera eventuellt missbruk eller bedrägeri. Vi tar ej ansvar för eventuella felköp, missbruk eller bedrägerier. Var noga med att logga ut efter användande av appen.

Genom att tillgodose oss med nödvändig information inklusive betalningssätt så som kreditkort kan du beställa och betala via appen. Ju mer du handlar desto mer poäng tjänar du. Det går ej att ångra ett köp. Du kan se uppdaterat saldo i appen när du vill.

Genom att delta i lojalitetsprogrammet godkänner du ovillkorligen alla gällande villkor och regler. Om du inte godkänner dessa ska du ej delta i lojalitetprogrammet.

Registrering

För att registrera dig som medlem av vårt lojalitetsprogram behöver du skapa ett konto i appen samt förse oss med nödvändig och eventuellt frivillig information. Du har möjligheten att välja om du vill bli föremål för att mottaga reklam gällande företaget och bli erbjuden att delta i vissa kampanjer. Du kan komma att bli kontaktad av oss via SMS, Mail och därtill mottaga notifikationer genom appen. För att kunna mottaga poäng måste du först skapa ett konto.

Tjäna poäng

Tjäna poäng genom att genomföra köp via appen. Lojalitetsprogrammet har två olika nivåer [the Fan Level och the Fanatic Level] som du kan tjäna olika poäng genom. Genom att skapa ett konto hamnar du automatiskt på the Fan Level. Tjäna ihop minst två tusen poäng [2000] inom en tolv [12] månaders period för att hamna i the Fanatic Level. När du hamnat i the Fanatic level stannar du där i tolv [12] månader. När du på [årsdagen] av de tolv [12] månaderna (kalendermånader) hamnar du i the Fan Level igen OM du inte har tjänat minst två tusen [2000] poäng, då fortsätter du automatiskt i the Fanatic Level.

Dina poäng är personliga och kan inte överföras till en annan person eller tas ut i realiserat värde på något sätt. Det går inte att kombinera poäng med andra erbjudande, rabatter eller kampanjer om vi inte skriftligen uttryckt det. Poäng får inte säljas vidare eller överföras till någon annan på något sätt. Vi reserverar oss för att vidta åtgärder om vi misstänker något

bedrägeri eller annat beteende eller handlingar som bryter mot våra användarvillkor. Vi har rätten att omedelbart stänga av dig som användare. Om du blir avstängd som användare så förlorar du omedelbart eventuella poäng.

Belöning för poäng

Nedan finner du ett schema för olika poäng som krävs för att olika belöningar ska uppnås. Detta schema kan komma att ändras när som helst och utan att vi specifikt underrättar dig om det.

Poäng Belöningg
120 poängg Välj om du vill ha 2 extra ost, grönt, sås eller 1 gryn/bönorg
240 poängg Gratis gratis extra protein
400 poängg Gratis valfri dryck
500 poängg Gratis smoothie eller valfri pita

Fan Level

Genom att delta i lojalitetsprogrammet hamnar du automatiskt i Fan level- I Fan Level ingår belöningar så som:

  • Genom att starta ett konto får du automatiskt 280 poäng

  • Om du väljer att förse oss med information gällande när du fyller år får du 400 poäng

    på din födelsedag

Fanatic Level

I Fanatic Level ingår belöningar så som:

• Om du väljer att förse oss med information gällande när du fyller år får du 400 poäng på din födelsedag

Då och då kan vi (utan att vi är tvungna) erbjuda speciella bonus poäng eller belöningar. I sådana fall bestämmer vi villkoren och det kan förekomma restriktioner kring hur dessa bonus poäng får användas. Dessa bonus poäng kan komma att förfalla i enighet med hur villkoren ser ut för just dessa bonus poäng.

Generella Regler och villkor gällande lojalitetsprogrammet

Statliga skatter, skattekonsekvenser eller andra avgifter som kan förekomma i samband med lojalitetsprogrammet ansvarar du helt och hållet själv för. Deltagarna har inget ägarintresse i poäng och poängen ägs inte av deltagarna på något sätt. Användning av ordet ”tjäna” är enbart till för i marknadsföringsmaterial i relation till lojalitetsprogrammet betyder det ”samla” och ska inte dra slutsatsen att belöningen har något värde förrän de löses in. Trots våra bästa ansträngningar för att säkerställa noggrannhet uppstår fel ibland. Vi förbehåller oss rätten att korrigera sådana fel när som helst även om det påverkar väntande poäng och / eller belöningar. Poäng Belöning 120 poäng Välj om du vill ha 2 extra ost, grönt, sås eller 1 gryn/bönor 240 poäng Gratis gratis extra protein 400 poäng Gratis valfri dryck 500 poäng Gratis smoothie eller valfri pita Regler och villkor för lojalitetsprogrammet kan bli föremål för förändring utan att vi meddelar det. Tvister gällande lojalitetsprogrammet ska avgöras i MALMÖ TINGSRÄTT. Värdet av tvisten får under inga omständigheter överstiga det faktiska värdet kopplat till lojalitetsprogrammet. Ogiltighet eller omöjliggörande av någon bestämmelse i dessa villkor ska inte påverka giltigheten eller verkställbarheten för någon annan bestämmelse.