Karriär

Vi på Pita Pit är passionerat engagerade i vår verksamhet – och vi söker människor som delar dennainställning och har samma starka drivkraft.

HAR DU PASSION OCH DRIVKRAFT?

Vårt mål är att anställa de bästa kundserviceproffsen för våra restauranger runt om i världen. Och för de som väljer att gå med i vår Pita Pit familj: vi engagerar oss helhjärtat för att hjälpa dig utveckla dina unika talanger och förmågor medan vi arbetar tillsammans.

Vårt ansökningsförfarande skiljer sig lite från många andra snabbrestaurangers eftersom vi vet att du är mer än dina arbetsuppgifter, dessutom blir du en del i familjen. Denna ansökningsblankett är bara det första steget i att lära känna dig – och för dig att lära känna oss. Tillsammans ser vi om vi passar ihop.

När du har slutfört detta första steg kommer du att få veta om du blir inbjuden till en mer djupgående intervju med restaurangchefen och för att träffa några av våra engagerade Pita Pit medarbetare.

JOBBANSÖKAN

Varje enskild restaurang ägs och drivs av självständiga franchisetagare. Ladda ned ansökan och fyll i, ansök sedan direkt hos din lokala Pita Pit restaurang tillsammans med ditt CV och personliga brev.

Skicka en mail med din ansökan direkt till restaurangen:

Gustav Adolfs torg gustavadolf@pitapit.se

Emporia emporia@pitapit.se